Pärnakad osalevad Helsingi mardilaadal

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu linn ning Pärnumaa loomemajanduse ettevõtjad osalevad täna ja homme Helsingis Kaablitehases toimuval mardilaadal, mis on suurim Helsingis toimuv Eesti-teemaline mess.

Pärnu linn on esindatud ühiselt teiste Eesti regioonidega EAS turismiarenduskeskuse koordineeritud turismialal. Külastajatele jagatakse infot Pärnu ja Pärnumaa puhkusevõimaluste kohta talve- ja kevadperioodil, samuti järgmisel aastal toimuva „Pärnu kuurort 175“ juubeliaasta sündmuste kohta.

Pärnumaa loomemajanduse tugiüksus koordineerib kuue Pärnumaa loomeettevõtja osalemist mardilaadal. Osalevad Kristine Kivi kehahooldustoodetega, Raina Subi villapiltidega, Jaana Uustamm nukuriiete ja nukumööbliga, Anu Ericsson vilditud mütside ja kinnastega, Ann Roosileht Vuhti Galeriiga ja Liina Viira NaiiViga. Mitmele ettevõtjale on see esimene kord väljaspool Eestit oma kaupa tutvustada ning müüa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles