Ööklubi Bravo saab uue operaatori ja vahetab nime

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööklubi Bravo.
Ööklubi Bravo. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Üle kaheksa aasta Pärnu südalinnas tegutsenud ööklubi Bravo saab järgmisest aastast uue operaatorfirma, mis plaanib uuendada nii klubi nime, väljanägemist ja programmi kui tugevdada turvameetmeid.

Bravo omanikfirma Blauinvest OÜ tegevjuhi Ahti Kuke teatel annab ta klubi rendile, sest iga asi ammendab end ükskord.

“Bravo omanikud on jäänud vanaks ja tunneme, et on paremaid tegijaid, kes veaksid seda ööklubi vääriliselt edasi,” kommenteeris Kukk. “Mulle on oluline, et tehtaks õige programm ja inimestel oleks koht, kus edaspidigi käia.”

Jaanuarist võtab klubiruumid viieks aastaks rendile OÜ Nightclub, mida veavad Viljar Lohu ja Helen Vimberg.

Lohu sõnade kohaselt tegutseb Bravo vanamoodi aastavahetuseni ja läheb siis paariks nädalaks remondi tõttu kinni. Peamiselt saab uue kuue klubi interjöör.

“Meil läheb põhirõhk siiski klubi maine tõstmisele,” selgitas Lohu. “Klubi kord on viisakas, liigses alkoholijoobes ja narkojoobes inimesed enam sisse ei pääse, alaealised jäävad ukse taha. Palju kõneainet on andnud Bravo-esised kaklused. Need kavatseme lõpetada, kord peab majas olema ja turvameeskond saab vastavad juhised.”

Seoses sellega plaanib vastne operaator vahetada klubi nime, mis esialgu on lahtine. “Eestist on häid näiteid, kus klubi on uute omanike all vana nimega edukalt uue hingamise saanud, kuid ma ei ole kindel, kas see õnnestub Bravoga,” põhjendas Lohu.

Programmi poolest jäävad klubi sihtgrupiks inimesed noorema keskeani. “Tahame pakkuda kvaliteetset ja massidele orienteeritud programmi, kus aeg-ajalt astuvad üles kvaliteetsed bändid,” selgitas Lohu. “Usun, et paneme Strandi ja Sugari värisema.”

Lohu kinnitusel on Nightclub pakkunud töölepingut kõigile Bravo senistele töötajatele ja algsetel andmetel on kõik pakkumise vastu võtnud. “Klubiga alustada on märgatavalt lihtsam, kui sul on kohe võtta kogemustega töötajad,” nentis Lohu. “Tean, et Ahti Kukk on aus ja otsekohene mees, kes oskab head töötajat hinnata. Seega ei ole mul põhjust tema personalivalikus kahelda.”

Kukk jätkab Blauinvesti eesotsas ja Bravo ülejäänud kaubamärkide arendamist. Nii jäävad vanaviisi tegutsema kiirtoidukett Bravoburger, Bravo kohvik Kaubamajakas ja kesklinnas asuv öölokaal Kassa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles