Nuputajad võistlesid tasavägiselt

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu maakonnavoorus võistlesid 5.–7. klassi õpilased „Nuputa“ võistlusel, kus tasavägiseimad olid seitsmendikud ja individuaalarvestuses anti välja kolmikvõit.

Need kolm eksimatut olid Madis Steinberg Vändra gümnaasiumist, George-Mario Šavorin Sauga põhikoolist ja Helen Pill Jõõpre põhikoolist.

Koolide arvestuses olid võrdselt parimad Vändra ja Sindi gümnaasium, kolmandale kohale tuli Surju võistkond. Vändrat esindasid Frederik Küüts, Sille Sempelson ja Madis Steinberg, neid õpetab Kersti Valgeväli.

Sindi kool võistles koosseisus Gretemari Metsaveer, Georgina Ristoja ja Alex Andry Hansen õpetaja Egle Valdaru juhendamisel. Surju kooli võistkonnas olid Liisa Palits, Kerttu Tilk ja Gerli Naaris, nende õpetaja on Tarmo Karon.

5. klasside esikohta jagasid Katrin Altmann ja Hanna Marit Korn Audru keskkoolist ning kolmandat kohta Gert Leppik ja Kristo Saaliste Surju põhikoolist.

6. klasside esimene oli Sander Saarpere Kilingi-Nõmme gümnaasiumist, teine Marten Vainult Jõõpre põhikoolist, kolmandat kohta jagasid Marti Orav Vändra gümnaasiumist ja Emma Jõgi Pärnu-Jaagupi gümnaasiumist.

5.–6. klasside võistkondadest oli esimene Kilingi-Nõmme koosseisus Sander Saarpere, Epp Loviisa Pärtel, Triin Kovalevski, Kreete-Lisett Remmelgas, neid juhendasid Helle Õige ja Moonika Ringas. Teise koha sai Vändra gümnaasiumi tiim, kuhu kuulusid Kirke Tõnissaar, Armin-Marlon Mängel, Marti Orav ja Aleks Tammiksaar, õpetaja Kaili Salumäe. Kolmanda koha viisid Audru keskkooli Mattias Umal, Katrin Altmann, Hanna Merit Korn ja Casper Gregory Tanner Leies, neid õpetasid Alar Külm ja Tiiu Rätsep.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles