Sõbralikem sotsiaaltöötaja on Ave Aaslaid

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tori sotsiaalmaja juhataja pälvis Pärnumaa lasterikaste perede liidu tunnustuse töö eest Tori piirkonna lasterikaste peredega.
Tori sotsiaalmaja juhataja pälvis Pärnumaa lasterikaste perede liidu tunnustuse töö eest Tori piirkonna lasterikaste peredega. Foto: Ants Liigus

Pärnumaa lasterikaste perede liit tunnustas sõbrapäeval aasta sõbralikema sotsiaaltöötaja tiitliga Tori sotsiaalmaja juhatajat Ave Aaslaidu.

Sõbralikemat sotsiaaltöötajat või toetajat, kellele anti sõbrapäeval tänukingitusena üle kunstniku kujundatud kruus, on ühendus valinud juba pikka aega.

Sel aastal pidasid liidu liikmed kõige sõbralikuma sotsiaaltöötaja tunnustuse vääriliseks Tori sotsiaalmaja juhatajat Ave Aaslaidu.

“Aaslaid hakkas kohe sotsiaalmajja tööleasumise järel tegema koostööd kohalike lasterikaste peredega, korraldades nendega koos heakorra- ja perepäevi. Ta püüab abistada suurperede vanemaid töökoha või toetuse saamisel, vahendab toidupangast saadud toiduabi. Pered usaldavad teda, kuna teavad, et Aaslaid leiab alati võimaluse neid ära kuulata ja vajadusel nõu anda, lahendusi otsida,” räägib liidu tegevjuht Pille Kuldsaar.

Peale lustakate ja harivate Tori valla pereürituste on Aaslaid korraldanud Pärnumaa lasterikaste perede liidu perelaagri Matsirannas ja isadepäeva peo Nooruse majas.

“Kõiki neid ettevõtmisi on ta teinud suure südamega,” kiidab Kuldsaar.

Komme sõbrapäeval häid abilisi meeles pidada ja tunnustada on liidul aastast 1998. Sõbrakaardi ja lilleõiega peetakse sel päeval meeles igaüht, kes liidule abikäe ulatanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles