Kurikaelad näppavad palitutaskutest väärisesemeid

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Politsei on saanud viimasel ajal Pärnust hulganisti kahjuteateid, kus lõbustus- või toitlustusasutuses käinud inimesed on riputanud varna oma üleriided, kuid jäänud ilma taskusse jäetud rahakotist või mobiiltelefonist. Samuti on varastatud esemeid avalikus kohas tooli seljatoele pandud üleriiete taskutest.

„Vargad liiguvad ikka seal, kus on koos rohkem inimesi,“ ütles Lääne prefektuuri pressiesindaja Hedy Tammeleht. „Ärge jätke lohakile ja järelevalveta oma isiklikke esemeid: olgu nendeks rahakott, mobiiltelefon, autovõtmed, fotoaparaat või käekott.“

Kui kasutate järelevalveta riidehoidu või nagi, tuleks hoolitseda selle eest, et taskud teeksite tühjaks teie ise, mitte keegi võõras.

„Kui märkate kahtlase käitumisega või sihitult liikuvaid inimesi avalikes kohtades, siis andke oma tähelepanekutest kindlasti politseile teada,“ lisas Tammeleht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles