Päästjad aitasid rõduukse vahele jäänud kassi

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästeauto. Foto on illustreeriv.
Päästeauto. Foto on illustreeriv. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Eile teatati päästjatele, et Varbla vallas Varbla külas on kass jäänud kahekorruselise kortermaja kõrgemal korrusel käppapidi tuulutusasendis rõduukse vahele kinni.

Tõstamaalt kohale sõitnud päästjad ronisid redeliga teise korruse rõdule ja aitasid rõdult tuppa minna üritanud kiisu ukse vahelt lahti.

Hätta sattunud kassist teatati eile häirekeskusele ka Sindist, kus kiisu oli jäänud kinni akna vahele. Päästjate abi seal siiski vaja ei läinud, sest loom pääses ise akna vahelt välja.

Lääne päästekeskuse pressiesindaja Evelin Tringi sõnutsi tuleks hätta sattunud loomast või linnust teada anda vaid siis, kui see ei pääse ise liikuma ja võib viga saada. "Häirekeskusesse tuleks teatada ikkagi hättasattunud loomast, kes on viga saanud, kuhugi kinni jäänud või sisse kukkunud," selgitas Trink. "Pigem peaks inimene enne häirekasse helistamist jälgima, kas loomal/linnul on ka reaalselt midagi viga või seisab ta lihtsalt keset teed ja uudistab inimesi."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles