Kaubamajakas korraldab heategevusliku muumipäeva

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaubamajakas toimub kogupereüritus "Muumipäev".
Kaubamajakas toimub kogupereüritus "Muumipäev". Foto: Peeter Langovits / Postimees

Homme, 31. mail kell 12 oodatakse kõiki suuri ja väikseid muumisõpru Kaubamajakasse muumipäevale, üritusega tähistatakse lastekaitsepäeva.


Muumipere tuleb Pärnu lastele külla, et aidata koguda raamatuid ja mänguasju Pärnumaa suurperede lastele ja koos pidada tore pidu. Muumi kaubamärgi kasutusõigused on ürituse korraldajatele andnud OY Moomin Characters Ltd ja kaubamärgi ametlik esindaja Eestis Bulls Press.



Väikese My eestvedamisel korraldatakse muumispordipäev ja juhatatakse sisse mudilaste laulukarussell. Kohal on muumitroll, kellega saab juttu rääkida ja koos pilti teha. Uudistada saab tolli-, piirivalve-, politsei-, pääste- ja tuletõrjeautosid.



Esmaabivõtteid ja kiirabiautot tutvustab Pärnu haigla meeskond, oma tööd demonstreerivad narkokoerad.



Muumimamma loeb muinasjutte, üles on pandud näitus muumide lemmikraamatutest. Autogramme jagab Urmas Nemvalts, meisterdatakse muumi-nukke ja ehitatakse muumitänav. Tehakse näomaalinguid, sõidetakse ponidega.



Loodusfotograaf Andres Ennok korraldab pildistamishuvilistele noortele fotojahi.



Kell 13 algab Kaubamajaka keskmise ukse juures emadele ja isadele beebivankrite vigursõit. Korraldajate kinnitusel kiirust ei arendata, eesmärk on olla stiilne ja osav, teretulnud on kostüümid ja lõbusad lisandid.



Muumipäeval kogutakse mänguasju ja lastetarbeid Pärnumaa lasterikaste perede heaks.



Oodatud on lasteraamatud, joonistamistarbed, lelud, sporditarbed, korralikud lasterõivad ja -jalatsid. Kingitused saab tuua Kaubamajaka peasissekäigu juurde aardebussi.



Üritus on kõigile tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles