Pärnu kolledžis algab dokumentide vastuvõtt

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli Pärnu kolledži õppehoone.
Tartu ülikooli Pärnu kolledži õppehoone. Foto: Urmas Luik

Esmaspäevast, 29. juunist algab üliõpilaste vastuvõtt Pärnu kolledži päevasesse õppesse.


Dokumentide vastuvõtt 24. juulini toimub ainult eletrooniliselt internetiaadressil www.sais.ee, 20.-24. juulil saab peale elektroonilise esitamisviisi dokumente esitada kohapeal Tartu ülikoolis (Ülikooli 18, Tartu) või Tartu ülikooli Pärnu kolledžis (Ringi 35, Pärnu), teavitas kolledži turundusspetsialist Birgit Tuulemäe.



Pärnu kolledžis saab õppida nii riigieelarvelistel kui riigieelarvevälistel õppekohtadel. Selleks, et päevases õppes kindlustada endale ettevõtluse ja projektijuhtmise või turismi- ja hotelliettevõtluse erialal riigieelarveline õppekoht, peab lävend olema vähemalt 75 punkti, sotsiaaltöö korraldamise erialal on riigieelarvelise õppekoha lävend 70 punkti.



Riigieelarvevälise õppekoha lävend on kõikidel erialadel 55 punkti. Oma lävendi saab välja arvutada lävendikalkulaatorit kasutades, mille leiab Pärnu kolledži või Tartu ülikooli kodulehelt.



22. juunist 3. juulini saab dokumente esitada Pärnu kolledži esimesele rahvusvahelisele magistriõppekavale, see on heaolu- ja spaateenuste disain ja juhtimine, kus õppetöö toimub inglise keeles.



Pärnu kolledžis õpib ligi 900 üliõpilast, kellel on võimalus aktiivselt kaasa lüüa tudengielu üritustes, nagu talvepäevad, tudengiteater, tudengikabaree. Sügisest on Pärnu kolledži tudengite käsutuses villa Sõprus, kus tudengid õppeperioodil elada saavad.



Avatud ülikooli võetakse dokumente vastu 10.-19. augustil Pärnu kolledžis, Tartu ülikooli peahoones, ülikooli esindustes, ülikoolide keskuses Saaremaal või www.sais.ee.   



Lisainformatsioon www.pc.ut.ee või telefonil 445 0537.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles