Sanatooriumi Tervis kasum langes mullu ligi 60 protsenti

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spaahotell Tervise Paradiis.
Spaahotell Tervise Paradiis. Foto: Urmas Luik

Pärnus asuva sanatooriumi ja spaahotelli omanik AS Sanatoorium Tervis teenis mullu 15 miljonit krooni kasumit, mis on ligi 60 protsenti vähem aasta varasemast.


Kontserni äritulud moodustasid mullu 182,5 miljonit krooni ehk kuus protsenti vähem kui 2007. aastal, selgub ettevõtte majandusaasta aruandest.



Tegevusalade lõikes teenis firma enim ehk 99,9 miljonit krooni müügitulu ravi- ja puhkusepakettidelt. 23,7 miljoni krooniga järgnes tulu hotelliteenustelt ning 20,6 miljoni krooniga tulu kauba ja toitlustusteenuste müügilt.



Mullu töötas kontsernis keskmiselt 446 töötajat, kelle palgakulu koos sotsiaalmaksuga moodustas 72,7 miljonit krooni. Kaheliikmelise juhatuse palgakulu ulatus 1,5 miljoni kroonini.



Ettevõtte juhatus tegi ettepaneku jätta kasum jaotamata ning lisada see eelmise aastate jaotamata kasumile, mis moodustab aastalõpu seisuga kokku 249,9 miljonit krooni.



Sanatoorium Tervise suurimad omanikud on EKE Invest AS, Harmalen AS ja Beroliina OÜ.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles