Tormituul murrab Pärnumaal puid

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teele kukkunud puu Pärnumaal Audru vallas Malda külas.
Teele kukkunud puu Pärnumaal Audru vallas Malda külas. Foto: Ants Liigus

Päästeteenistus on täna kella 16 seisuga saanud Pärnumaal tugeva tuulega murdunud puude eemaldamiseks kümme väljakutset, Pärnus on kukkunud üks puu autodele. Peale selle on Pärnus tänavatel ja parkides hulganisti murdunud puuoksi.


Kell 9.32 eemaldasid päästjad Kihnus sõiduteele langenud puu.



Kell 10.51 eemaldasid päästjad teele langenud puu Tõstamaa vallas ja 11.03 Audru lähedalt.



Kell 12.07 kukkus Pärnus Pühavaimu tänavas pärnapuu teele ning tee ääres parkinud autodele. Puu mõlkis kokku nelja sõiduautot. Päästjad saagisid murdnud puu juppideks ning tõstsid kõrvale.



Kell 12.09 oli suur kask Pärnus Allika ja Rohelise tänava ristmikule kukkunud ning takistas liiklust kõigist suundadest. Päästjad saagisid puu katki ning tõstsid kõrvale.



Kell 12.18 ajal oli Pärnus Õhtu põigus üks puu vastu teist kukkunud ning alumine puu murdus sõiduteele. Päästjad saagisid teele langenud puu tükkideks ning tõstsid kõrvale ja puhastasid tee oksarisust.



Kell 12.20 oli Lõuna tänavas suur puuoks kõnniteele kukkunud. Päästjad tõstsid jalakäijaid takistanud oksa kõrvale.



Kell 13.24 eemaldasid päästjad Tõstamaa vallas Kavaru külas teele langenud ja liiklust takistanud puu ning kella 15.28 Seliste külas tee mõlemad sõidusuunad sulgenud puu.



Kell 15.28 ajal eemaldasid päästjad Tõstamaa vallas Seliste külas teelt puu, mis oli sulgenud mõlemad sõidusuunad.



Kell 15.53 ajal tuli teade, et Tahkuranna vallas Uulu külas on puu sõiduteele murdunud. Kohapeal olnud inimesed tõstsid puu enne päästjate kohalejõudmist ise teelt kõrvale,



Pärnu sadama ilmajaama andmetel ulatusid Pärnus täna päeval tuulepuhangud kuni 22 m/s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles