Paikusel selgus Lääne prefektuuri parim korrakaitsja

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidukas Paide politseijaoskonna võistkond koosseisus korrakaitsetalituse konstaabel Ülari Lepmets, vanemkonstaabel Priit Söörd, konstaabel Tuuli Jentson ja vanemkonstaabel Taavi Idavain.
Võidukas Paide politseijaoskonna võistkond koosseisus korrakaitsetalituse konstaabel Ülari Lepmets, vanemkonstaabel Priit Söörd, konstaabel Tuuli Jentson ja vanemkonstaabel Taavi Idavain. Foto: Poltisei

Eile Paikusel toimunud Lääne politseiprefektuuri kutsemeisterlikkuse võistlustel selgitati välja parim korrakaitsepolitseinik, kelleks on vanemkonstaabel Taavi Idavain Paide politseijaoskonna korrakaitsetalitusest.


Võistlused korraldati Paikusel asuvas sisekaitseakadeemia politseikolledži politseikoolis ja osalesid kõik Lääne politseiprefektuuri territoriaalsed struktuuriüksused, ütles Pärnu politseiosakonna pressiesindaja Hedy Tammeleht.



Võisteldi kokku kuuel alal.



Politseitöös vajalike õigusaktide tundmise testi parimaks osutus lõppkokkuvõttes kogu võistluse parim Taavi Idavain.



Kombineeritud võistluses ja laskmises oli edukaim Pärnu politseiosakonna korrakaitsetalituse vanemkonstaabel Ergo Pihlak, vigursõidus jalgrattaga oli osavaim Kuressaare politseijaoskonna korrakaitsetalituse vanemkonstaabel Andres Mook.



Vanemkonstaabel Priit Söörd Paide politseijaoskonna korrakaitsetalitusest oli parim vigursõidus sõiduautoga. Avalikus esinemises sai maksimumpunktid konstaabel Priit Sepp Kuressaare politseijaoskonna korrakaitsetalitusest ning esmaabis oli osavaim vanemkonstaabel Gert Kalmiste Rapla politseijaoskonna korrakaitsetalitusest.



Võistkondlikult kuulutati parimaks Paide politseijaoskond, keda auhinnati rändkarikaga.



Parimad saavad õiguse esindada prefektuuri ülepolitseilistel võistlustel, mis toimuvad 17.–19. augustil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles