Pikaro ja Laarmann loovad valimisliidu

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnus plaanib oma valimisliidu moodustada ka Koit Pikaro.
Pärnus plaanib oma valimisliidu moodustada ka Koit Pikaro. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnus võib sügisestel kohalikel valimistel erakondadega konkureerida koguni neli valimisliitu. Lisaks Pärnu maavanema Toomas Kivimägi, rahvuslik-konservatiivse maailmavaate esindaja Martin Helme ja rahvuslase Tiit Madissoni loodavatele valimisliitudele plaanivad oma valimisliitu moodustada linnavolikogu praeguse koosseisu sõltumatud saadikud Koit Pikaro ja Eino-Jüri Laarmann.


Laarmanni sõnutsi moodustab ta koos Pikaroga praegu valimisliitu. „Valimisliit on tegemisel,“ kinnitas ta meeste plaane 18. oktoobril toimuvateks valimisteks.



Laarmann ei soovinud veel avaldada, kes valimisliidus kaasa löövad ja mis nime ühendus kandma hakkab. „Ei oska öelda, kui pikk meie nimekiri tuleb, aga mida rohkem inimesi, seda uhkem,“ seletas ta.



Laarmann märkis, et valimisliidu programm sarnaneb samuti sügisestel valimistel osaleda lubanud Pärnu maavanema Toomas Kivimägi valimisliidu teesidega. „Meie valimisplatvormi kondikava on koos. Kasvatame sellele liha peale,“ ütles Laarmann.



Pikaro ja Laarmann valiti eelmistel valimistel Pärnu linnavolikogusse Keskerakonna nimekirjas, kuid nad pöörasid linnapea ja kohalike keskerakondlaste juhi Mart Viisitammega tülli ning astusid volikogu keskfraktsioonist välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles