Halinga noored pered saavad uue kohtumispaiga

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Perede ja laste nõuandekeskus tahab Halingas peresõbralikku elukeskkonda kujundada.
Perede ja laste nõuandekeskus tahab Halingas peresõbralikku elukeskkonda kujundada. Foto: Urmas Luik

Laupäeval, 12. septembril kogunevad Halinga valla kuni kolmeaastaste laste vanemad Pärnu-Jaagupi lasteaias, et kujundada ühine visioon sellest, milliseid tegevusi ja teenuseid peaks kogukonna lapsevanematele pakkuma peagi avatav perekeskus.


Perekeskuse eesmärk on tuua kokku valla väikeste lastega pered ning pakkuda lapsevanematele vajalikku infot ja toetust, tutvustas Marika Ratnik MTÜ Perede ja Laste Nõuandekeskusest.



Keskusest loodetakse kujundada paik, kus kogukonna väikeste lastega vanemad saavad jagada kogemusi vanemaks olemise rõõmudest ja muredest, tegelda ühiselt lastega, kutsuda esinema huvitavaid lektoreid ja korraldada muid põnevaid tegevusi.



Keskuse käivitajad on MTÜ Perede ja Laste Nõuandekeskus koostöös MTÜ Perepesa ja Halinga vallaga. Algatus on üks osa nõuandekeskuse pikemaajalisest tegevusest omavalitsuse võtmeisikute ja lapsevanemate kaasamisel peresõbralikuma elukeskkonna kujundamisel.



Perede, vabaühenduste ja valla koostööd toetab vabaühenduste fond, mida rahastavad Island, Liechtenstein ja Norra EMP ja Norra finantsmehhanismide vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles