Audru ringrajal hävis kaks kallist autot

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dodge Viper
Dodge Viper Foto: Wikipedia.org

Laupäeva õhtul põrkasid Audru ringrajal peetud avatud raja võistlusel suurel kiirusel kokku Dodge Viper ja BMW M3, inimesed pääsesid õnnetuses tõsisemate vigastusteta, vahendas portaal

motors24.ee

.


Raske õnnetus juhtus päeva lõpupoole, kui tagasirgelt tulid suure kiirusega BMW M3, mille roolis oli Paul Kesa, ja Dodge Viper, mida juhtis advokaat Tarmo Sild. Viper läks enne kurvi möödumismanöövrile ja autode küljed põrkusid.



Kokkupõrke tagajärjel sõitsid mõlemad masinad kaitsevalli. Sealt lendas Viper otse üle valli ja maandus maha, kuid BMW tuli valli nurga all ja lendas nelja meetri kõrgusele ja üle Viperi ning maandus, tagaosa ees, 25 meetrit eemal vastu asfalti.



Kohtunik sai autode eest napilt minema. BMWst rebiti selle juht kohe välja, kuid Viperist läks juhi ja kaassõitja väljasaamine natuke rabedamalt, sest uksi ei suudetud kohe avada ja salong täitus kiirelt suitsuga.



Lõpuks õnnestus küljeaken sisse lüüa ja sõitjad autost välja võtta. Nii Kesa, Sild kui tema kaassõitja pääsesid vigastusteta.



Nii hästi ei läinud aga autodel. Üsna haruldase Viper GTSi vigastused on üsna suured. BMW hävis täielikult.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles