Are vallas võidutses Ühtne Koduvald

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Are valla lipp.
Are valla lipp. Foto: Riigikantselei

Are vallavolikogus hakkab järgmise nelja aasta jooksul otsuseid langetama valimisliit Ühtne Koduvald, kes sai 8 mandaati. Kaks kohta on valimisliidu Are Pärnumaa Südames ja vaid üks koht Keskerakonnal. 

Vallavolikogus on Vilja Alamaa (79 häält), Heli Tõrva (58), Lauri Luur (54), Leelo Lusik (39), Rünno Lend (37), Anti Tölp (25), Aime Kapp (21) ja Olavi Põllu (16) Ühtsest Koduvallast, Signe Rõngas (26) ja Leho Pahk (23) valimisliidust Are Pärnumaa Südames ning Ivar Puuram (40) Keskerakonnast.

Volikogu 11 kohale kandideeris 37 kandidaati ehk 3,5 inimest kohale. Volikokku soovisid oma esindajaid saata kaks erakonda ja kaks valimisliitu: Isamaa ja Res Publica Liit (2 kandidaati), valimisliit Are Pärnumaa Südames (8 kandidaati), valimisliit Ühtne Koduvald (22 kandidaati) ja Keskerakond (5 kandidaati).

2005. aasta kohalike omavalitsuste valimistel jagati Are volikogusse 13 mandaati, millest 10 võttis Eestimaa Rahvaliit ja 3 Eesti Keskerakond. Enim hääli kogus rahvaliitlane Enn Kuslap – 79.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles