Algab traditsiooniline noorte kirjandivõistlus

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täpsemat infot kirjandivõistluse kohta leiab veebiaadressilt www.rajaleidja.ee/kirjand.
Täpsemat infot kirjandivõistluse kohta leiab veebiaadressilt www.rajaleidja.ee/kirjand.

SA Innove karjääriteenuste arenduskeskus kuulutab välja noorte kirjandivõistluse teemal "Tulevik ja karjäär". Töid oodatakse 8. novembrini.


Korraldajate eesmärk on suunata noorte tähelepanu oma elutee kavandamise olulisusele tänapäeva kiiresti muutuvas maailmas.



Võistlustöö täpsema pealkirja saab autor sõnastada oma valikul või valida Euroopa sotsiaalfondi toetatud kirjandivõistluse kodulehelt

www.rajaleidja.ee/kirjand

. Sealt leiab täpsed osalemistingimusedki.



Seitsmendat korda toimuvast konkursist on oodatud osa võtma gümnaasiumi- ja kutseõppeasutuste õpilased ning 2008/2009. õppeaastal kooli lõpetanud noored. Uuendusena saab sellel aastal oma võistlustöö esitada nii eesti kui vene keeles. Eelmisel aastal laekus võistlusele 94 tööd, võitjaks osutus Tartu Emajõe kooli 10. klassi õpilane Siim Puidet, kes kirjutas kirjandi teemal "Kõik sõltub minust endast".



Võistluse peasponsor on tööportaal CV Keskus, mis kutsub noori juba nüüd mõtlema oma karjäärile. CV Keskus paneb võitjale välja sülearvuti. 30 paremat kirjutajat pääsevad tasuta infomessile "Teeviit 2009".

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles