Pärnu-Jaagupi kool tunnustas õpilasi kui väärt kodanikke

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Halinga valla aukodanik Mati Rosenstein kõnelemas kodanikuks olemisest.
Halinga valla aukodanik Mati Rosenstein kõnelemas kodanikuks olemisest. Foto: Erakogu

Pärnu-Jaagupi gümnaasiumis tähistas Oma Riik kodanikunädalat ja tunnustas täna õpilasi kodanikupäeva tunnuskirjaga.


Gümnaasiumiõpilased pakkusid välja kümme kategooriat, mille järgi valida kaasõpilased, keda tunnustada kodanikupäeva tunnuskirjaga, rääkis kooli huvijuht Anne Alus.

Huvijuhi ütlust mööda valiti näiteks kaaslaste suhtes kõige hoolivam kodanik Pärnu-Jaagupi gümnaasiumis, kõige vastutus- ja kohusetundlikum, teadmishimulisim, osavõtlikem ja aktiivseim, kõige rahulikum kodanik jt. Kokku andis Oma Riik täna välja 60 tunnuskirja.

Põhikooli õpilased valmistasid kodanikunädala raames pusle õpilaste valitud lausetega, mis iseloomustavad kodanikku.

Eilsel kodanikupäeval külastas kooli Halinga valla tänavune aukodanik Mati Rosenstein, kes kõneles õpilastele kodanikuks olemisest.

"Õpilased olid vaimustuses, kui paljude asjadega suudab üks inimene ühekorraga tegelda," sõnas Alus. Rosenstein on Halinga turvakodu juhataja, muinsuskaitseseltsi Pärnu-Jaagupi piirkonna juhataja, Pärnu Jakobi kiriku nõukogu esimees ja Halinga vallavolikogu aseesimees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles