Külad uuenevad investeeringutoetusega

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Seda, kuidas ja milleks saavad külaarendajad taas taotleda oma tegevuseks vajalikku raha, selgitatakse huvilistele teisipäeval, 13. jaanuaril kell 13 maavalitsuse saalis tasuta teabepäeval “Külade uuendamise ja arendamise investeeringutoetus MAK meetme 3.2 alusel”.


Maaelu arengukava (MAK) meede 3.2 on suunatud omaalgatusele, koostööle, külade elukeskkonna säilitamisele, uudsete lahenduste leidmisele teenuste pakkumisel.



Toetust saavad mittetulundusühing ja sihtasutus kuni 90, väikeettevõtjad kuni 70 ja keskmise suurusega ettevõtjad kuni 60 protsenti investeeringuobjekti maksumusest.



Suurim taotletav toetussumma taotleja kohta on 938 796 krooni aastas, põllumajandusliku ehitise lammutamisel 150 000 krooni. Suurim toetus taotleja kohta on MAKi 2007-2013 programmiperioodil kokku ligi 4,7 miljonit krooni.



Teabepäeva korraldavad Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskus ja Pärnumaa Kodukant, selgitusi annavad kogukonna arengu konsulendid Eha Paas ja Krista Habakukk. Infot küsida ja nime enne kirja panna saab meilil krista@peak.ee.



Teabepäev algab meetme määruse tutvustamisega ja lõpeb projekti jätkusuutlikkuse tagamise ning taotleja vastutuse selgitamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles