Pärnu õlletehas sai Tallinnast juhataja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

AS Pärnu Õlu sai möödunud nädalal uue suuromaniku, kes võttis firmasse juhatuse esimeheks Aivo Varemi, koos tegevjuht Kalev Männega hakkab Varem Pärnus ettevõtet juhtima.

“Et juhatus on üheliikmeline, olen juhataja,” selgitas Varem. “Uus omanik tegi mulle ahvatleva pakkumise, mõtlesin natuke aega ja otsustasin selle vastu võtta,” sõnas eile firmas teist päeva tööl olnud Varem.

Varemi eelmine töösuhe lõppenud mehe enda jutu järgi augusti keskel. “Viimased viis aastat olen olnud seotud piimandusvaldkonnaga,” jättis ta eelmise töökoha täpsemalt kommenteerimata.

Uue suuraktsionäri Carl-Erik Sundbladiga väitis Varem end olnud enne põgusalt tuttav.

“Et ettevõtet on keerukas kaugjuhtimise teel juhtida, hakkan Pärnus iga päev kohal olema,” sõnas Varem.

Mis firmas uue omaniku ajal juhtuma hakkab, on Varemi väitel vara küsida.

“Aga Kalev Männe juhtimise ja Charlie Viikbergi omanikuks olemise poolteise aasta jooksul on siin väga tugevat tööd tehtud,” möönis Varem. “Kahe aasta eest ei näinud ma Pärnu õlut peaaegu mitte kuskil. Limonaade ja vett samuti mitte. Nüüd on selle firma tooteid isegi Tallinnas näha.”

Ise jõi Varem Pärnu õlut esimest korda eelmisel nädalal. “Kusjuures mu üllatus oli suur - positiivses mõttes. Hea õlu on,” märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles