“Varia” viktoriinil oli edukaim Häädemeeste keskkool

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu maakonna koolide “Varia” viktoriinil võitis Häädemeeste keskkool nooremas rühmas esi- ja vanemas grupis teise koha.

Nooremas, 5.-9. klasside grupis osalesid 17 kooli viieliikmelised võistkonnad, Häädemeeste keskkooli võidukasse viisikusse kuulusid Tiit Hanson, Tõnis Luik, Liis Sisask, Kadi-Ingrid Lilles ja Mirell Jakobson. Noori juhendab õpetaja Tiiu Pukk. Teise koha võttis Audru keskkooli ja kolmanda Uulu põhikooli viisik.

Vanemas grupis osalesid viie kooli kolmikud, võidu tõid Audru keskkoolile Jarmo Tael, Tanel Mäger ja Jörgen Joonas. Noori juhendab õpetaja Sirje Suurevälja. Audrule järgnesid Häädemeeste keskkooli ja Kilingi-Nõmme gümnaasiumi võistkond.

Koolinoorte traditsioonilisel “Varia” viktoriinil tuleb tunda Pärnut ja Pärnumaad, sportlasi ja kunstnikke, poliitikuid ja heliloojaid, loodust ja ajalugu, geograafiat ja kirjandust. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles