Maakoolid võistlesid “Nuputal”

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matemaatika.
Matemaatika. Foto: Liis Treimann / Postimees

Pärnu maakonna koolide võistkonnad võtsid mõõtu “Nuputa” võistlusel, selgusid parimad peastarvutajadki.



Kõige nutikamad nuputajad olid 5.-6. klasside seas Vändra gümnaasiumist Jargo Pert, Triin Pärnoja, Maris Selmet ja Elis Kuusik, keda juhendas “Aasta õpetaja 2008” Väino Külvi.



Teisele kohale nuputasid end Carina Pikkor, Ingrid Heinsaar, Carl Saarmaa ja Kristelle Usta Audru keskkoolist Tiina Pärna, Tiiu Rätsepa ja Kaire Leetsaare juhendamisel.



Kolmas koht kuulub Signe Reidla juhendatavale Surju põhikooli võistkonnale koosseisus Kadri Ojaste, Alex Tähemaa, Robert Verlin ja Eke Tominga.



7. klassi arvestuses võitsid samuti vändralased – Siim Oselein, Raul Stokkeby, Ly Tempel, kelle juhendaja on Kersti Valgeväli.



Teiseks tulid Paikuse põhikooli nuputajad Kirke Tarjus, Triin Schneider ja Mihkel Vallap, nende juhendajad on Hulda Larin ja Liina Kivisto.



Kolmanda koha auhinna sai Kilingi-Nõmme gümnaasium, keda esindasid Helen Roostma, Hendrik Romanenkov ja Marleen Parm ning võistlejaid juhendas Anne Aasamets.



Tublimad peastarvutajad on Jargo Pert Vändra gümnaasiumi 5. klassist, Mihkel Šorin Sindi gümnaasiumi ja Eke Tominga Surju põhikooli 6. klassist ning Siim Oselein Vändra gümnaasiumi 7. klassist.



5.-6. klassi neljaliikmelisi võistkondi oli nuputamas 16 ja 7. klassi võistkondi 6, teavitas Pärnu maavalitsuse haridus- ja kultuuritalituse inspektor Gerdi Rebane.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles