Pärnu koolides jagub häid peastarvutajaid

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matemaatika.
Matemaatika. Foto: Urmas Luik

Pärnu linna koolide 5.-7. klasside “Nuputa” võistlusele kogunes sedavõrd palju häid peastarvutajaid, et žürii andis välja ühtekokku 15 esikohta.


Viiendike tublimad peastarvutajad olid Sander Kangur ja Epp Peetsalu Ülejõe gümnaasiumist ning Kevin Post ühisgümnaasiumist.



Kuuendike seas jagas esikohta ühtekokku kaheksa õpilast: Ethel Metsik, Kevin Saare, Markus Oliver Tamm ja Joonas Sander Tamm Koidula gümnaasiumist, Rudolf-Gustav Hanni Raeküla gümnaasiumist, Nora Küüts ja Helo Liis Soodla Vanalinna põhikoolist ning Mihkel Talmar Sütevaka humanitaargümnaasiumist.



Seitsmendike parimad olid Karl Marti Toots Kuninga tänava põhikoolist, Astor-Leon Jürgens Ülejõe gümnaasiumist, Mark-Feliks Mumma ühisgümnaasiumist ja Silver Käsper Koidula koolist.



Võistkondlikult olid 5.-6. klasside parimad nuputajad Markus Oliver Tamm, Joonas Sander Tamm, Roman Tamm ja Oskar Samuel Rebane Koidula koolist, neid juhendas Sirje Õismets.



Teise koha sai ühisgümnaasium, keda esindasid Amanda Poopuu, Karl-Erik Oja, Kevin Post ja Aleksander Algo, juhendajad Ülle Kimber ja Kai Mitt.



Kolmas koht läks Ülejõe kooli 1. võistkonnale koosseisus Stella Lutter,Epp Peetsalu, Taisto Roosipuu ja Tauri Leimberg, neid juhendavad Marianne Tekkel ja Karin Känd.



Seitsmendike esikohta jaganud võistkondadesse kuulusid õpetaja Tiia Toobali õpilased Erik Amor, Silver Käsper ja Petra Prints Koidula gümnaasiumist ning Elsa Fedtšenko õpilased Karl Marti Toots, Karoliine Kurvits ja Leenu Reinsalu Kuninga tänava põhikooli 1. võistkonnast.



Kolmanda koha tõid Ülejõe gümnaasiumi Margit Roometi õpilased Astor-Leon Jürgens, Merili Algo ja Laura Kotova.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles