Mänguasjapoe juhiks valiti Eve Selberg-Annusver

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mänguasjade väljapanekut sai Eve Selberg-Annusver proovida “Tööotsija” telesaateski.
Mänguasjade väljapanekut sai Eve Selberg-Annusver proovida “Tööotsija” telesaateski. Foto: Urmas Luik

Esmaspäeval ETV ekraanil olnud “Tööotsija” saates valiti Pärnu XSi mänguasjakaupluse juhatajaks kaua tööd otsinud Eve Selberg-Annusver, kes sarja eetrissemineku ajaks oli uuel tööpostil juba ametis.


Selberg-Annusver asus Pärnu Keskuse mänguasjapoes tööle paar päeva pärast võtteid. “Esimene nädal oli kõige raskem, aga müüjad olid sisseelamisel tohutult abiks. Nüüd olen jõudnud juba Tallinnas koolitustel käia ja varsti lähen jälle,” rääkis naine, kes viimasest töökohast optikakaupluses koondati 2009. aasta alguses.



Pika töötustaatuse tõttu ei heidutanud teda värbamisprotsess telekaamerate eeski, sest kaotada polnud enam midagi. Selberg-Annusver võeti mänguasjapoodi ametisse dekreeti läinud juhataja asendajaks ja ta usub, et paari eeloleva aastaga annab majanduslanguski järele ning eelmise juhataja naastes on kergem endale uus töökoht leida. “Kogemuse võrra saan rikkamaks, edasi läheb ainult paremaks,” kinnitas ta.



XSi mänguasjapoe juhatajaks kandideeris sadakond inimest, kellest telesaatesse valiti Selberg-Annusveri kõrval kuld- ja hõbeehteid müüva kaupluse osakonnajuhataja Lily Eamets ja Käthlin Fransawi, kes viimati teenindas Bahreini lennufirma Gulf Air lennukite pardal kliente.



Fransawi sõnutsi otsib ta endiselt tööd ja pärast saadet pole temaga ükski potentsiaalne tööandja ühendust võtnud. “Lootust ma kaotanud ei ole, vaatan aktiivselt edasi,” ütles noor naine, kellel on sekretäritöö kogemuski. Käthlin Fransawi kontaktandmed leiab ETV “Tööotsija” portaalist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles