Pärnu täiskasvanute gümnaasium jagas stipendiume

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triin Loops.
Triin Loops. Foto: Mait Kask

Pärnu täiskasvanute gümnaasium andis väga heade õpitulemuste eest välja kaks tuhandekroonist stipendiumi, üks stipendiumi saaja oli Triin Loops.


Stipendiumi saavad täiskasvanute gümnaasiumis õpilased, kes õpivad parimatele tulemustele, seda mitte ühe, vaid kolme perioodi jooksul, selgitas Pärnu täiskasvanute gümnaasiumi projektijuht Mait Kask.



Stipendiumifond on õpetajate omaalgatus ja see kasvab tänu õpetajate igakuisele panusele. Koolis on korjanduskast, kuhu igaüks saab stipendiumifondi jaoks annetada.



Peale selle korraldab Pärnu täiskasvanute gümnaasium igal aastal jõulunädala, mille käigus müüvad õpilased omatehtud küpsetisi ja tulu laekub stipendiumifondi. Kask


tänas Ülejõe gümnaasiumi ja Marianne Tekkelit, kes on kahel aastal koos klassiga nende kooli stipendiumifondi oma panuse andnud.  



Kase ütlust mööda peab täiskasvanute gümnaasium stipendiumifondi oluliseks, sellest on saanud üks õpilaste tunnustamise moodus. “Stipendium on eelkõige tunnustamiseks, samal ajal on see väga otstarbekas, eriti praeguses olukorras,” rääkis Kask. “Õpilaste motiveerimine on koolile tähtis ja tänuväärne ettevõtmine.”



Tänavu annab Pärnu täiskasvanute gümnaasium stipendiumi välja seitsmendat aastat, et rahalist tunnustust jagab kool kaks korda õppeaasta jooksul, oli seekordne stipendiumijagamine arvult 13.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles