“Koolimeedia” tunnistas Kuninga Kuulutaja parimaks koolileheks

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võistlusel osalenud Kuninga Kuulutaja kevadise numbri esikaas.
Võistlusel osalenud Kuninga Kuulutaja kevadise numbri esikaas. Foto: Illustratsioon

Pärnu Kuninga tänava põhikooli koolileht Kuninga Kuulutaja hinnati “Koolimeedia 2010” võistlusel põhikoolilehe kategoorias Eesti parimaks, Hansagümnaasiumi leht Tapeet ja ühisgümnaasiumi kooliraadio leidsid äramärkimist.

Peale põhikoolilehtede üldvõidu märkis žürii ära Kuninga kooli lehes ilmunud artikli “Õpetaja Marge Rull – kergem on rõõmus olla”, tunnustus anti parima õpetaja eriteema kategoorias.

Hansagümnaasiumi koolilehe Tapeet uudis “Tapeeti tsiteeriti ETVs” tunnistati parimaks koolilehe uudislooks, äramärkimist leidis uudis “Tähed jäävad järgmisesse õppeaastasse”.

Žürii märkis ära veel Pärnu ühisgümnaasiumi kooliraadio töö.
Koolimeedia võistlustel selgitatakse parimad koolilehed, parim kooliblogi ning edukaim kooliraadio ja -televisioon. Võistlusest võttis tänavu osa 43 koolilehte, 7 kooliraadiot, 5 koolitelevisiooni ja esimest aastat 5 kooliblogi.

2006. aasta detsembrist ilmuv Kuninga Kuulutaja tunnistati 2007. aastal noorte meediaklubi ja ajalehe Eesti Ekspress korraldatud “Koolimeedia” võistlusel Eesti parimaks põhikoolileheks. Leht oli võidukas ka ajalehe Pärnu Postimees korraldatud konkursil “Pärnumaa koolileht” 2006/2007. ja 2008/2009. aastal. Koolilehe toimetamist juhendab õpetaja Marika Hoolma.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles