I-punkt ei tohi ennast raekojal reklaamida

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reklaamifirma Andre töötajad paigaldasid täna Pikale tänavale i-punktist teavitava liiklusmärgi, mis suunab huvilised Pärnu raekojas asuvasse Lääne-Eesti külastuskeskusesse.
Reklaamifirma Andre töötajad paigaldasid täna Pikale tänavale i-punktist teavitava liiklusmärgi, mis suunab huvilised Pärnu raekojas asuvasse Lääne-Eesti külastuskeskusesse. Foto: Ants Liigus

Eelmisel nädalal avatud Lääne-Eesti külastuskeskus ei saa majale riputada turistidele tuttavaid i-punkti rohelisi tahvleid, sest muinsuskatse ei luba ajaloolisele hoonele silte paigaldada. Nii reklaamibki uut külastuskeskust hoone peasissekäigu juurde paigaldatud teisaldatav reklaamitahvel.


Rüütli tänava endises infopunktis juhatavad mõnikümmend meetrit eemal asuva vastavatud külastuskeskuse juurde eesti-, soome, vene- ja ingliskeelsed sildid ja kaart.

Lääne-Eesti külastuskeskuse esindaja Annely Keskülli arvates ei tohiks keskus nurga taha ja turistidele varjatuks siiski jääda.

Et praeguse sissekäigu asemel hakkab 21. maist külastuskeskusesse pääsema läbi Raehoovi, paigaldatakse vana hoone eksterjööriga sobiv roheline kõigile tuttav i-tähe märgistus hoovi renoveeritud müürile. Praegu on märgi lõplik kujundus muinsuskaitseametiga kooskõlastamisel.

Kesküll ütles, et külastuskeskusesse juhatavad viidad paigaldatakse ka Rüütli ja Pikale tänavale. „Kogu olemasolev viidastik uuendatakse,“ lausus ta.

Viidamajandus jõuab ka väljapoole linna. Keskülli sõnutsi paigaldatakse kolm Lääne-Eesti külastuskeskusesse juhatavat tahvlit Ikla piiripunkti kantiini seinale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles