Peaminister Andrus Ansip külastas „Kevadtormi“

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaminister Andrus Ansip külastas kaitseväe suurõppust "Kevadtorm".
Peaminister Andrus Ansip külastas kaitseväe suurõppust "Kevadtorm". Foto: Valitsuse kommunikatsioonibüroo

Pühapäeval kaitseväe õppust „Kevadtorm 2010“ külastanud peaminister Andrus Ansip andis kõrge hinnangu Eesti kaitseväelaste pühendumusele ja professionaalsusele.

„Eesti kaitseväelased on kõrge professionaalsuse, väga hea ettevalmistusega ja pühendunud. Kõige olulisem on patriotism,“ sõnas peaminister. Kuuendat aastat peaministrina kaitseväe õppust „Kevadtorm“ külastanud Andrus Ansip rõhutas kaitseväe jätkuvat arengut üksustevahelise koostöö, side ja tagalatoetuse valdkondades.

„See on hea, et „Kevadtorm“ on igal aastal eri piirkonnas,“ ütles peamister Ansip. „Kohalikele on õppused paras katsumus. Tänan kõiki Eesti inimesi, kes mõistavad, miks sellised suured õppused on vajalikud. Meie inimesed saavad aru, et kui kaitsevägi ei harjuta rahutingimustes, võib see kriisisituatsioonis väga kalliks maksma minna.“

"Kevadtormi" üldjuht, maaväe ülem kolonel Indrek Sirel andis Pärnumaal Tihemetsas paiknevas õppuse juhtstaabis peaministrile ülevaate õppuse senisest käigust, vahendas valitsuse kommunikatsioonibüroo.

Peaminister külastas 1. jalaväebrigaadi staapi, kus brigaadi ülem kolonelleitnant Raivo Tamm tutvustas kasutatavaid side- ja juhtimissüsteeme.

Peaminister vestles õppusel osalevate jalaväebrigaadi reservväelastega. „Suur aitäh teile selle eest, et te reservväelastena olete pidanud vajalikuks „Kevadtormist“ osa võtta!“ ütles peaminister reservväelastele.

Peaminister vastas ka reservväelaste küsimustele, mis puudutasid Eesti liitumisprotsessi eurotsooniga ja riigi majandusseisu. „Majandus hakkab kasvama,“ ütles peaminister reservväelastele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles