Endreksoni võistluspaadi disainikonkursi võitis Siim Soodla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnu Endreksoni võistluspaadi disainikonkursi võitis Siim Soodla kavand “Catch me if you can!”.
Tõnu Endreksoni võistluspaadi disainikonkursi võitis Siim Soodla kavand “Catch me if you can!”. Foto: Pärnu Postimees

Tõnu Endreksoni võistluspaadi disainikonkursile laekunud 17 võistlustöö hulgast valis žürii täna võitjaks Siim Soodla kavandi “Catch me if you can!”.

“Kuna Tõnu on kõige kiirem rajal, mida võib lugeda välja ka kujundusest “Püüa kinni, kui suudad”, sobib see väga hästi tema paadile,” ütles võidutöö autor Soodla. “Kollane värv iseloomustab nii Pärnu ilusat randa kui liivast jõepõhja ja sinine osa kujundusest meenutab kiiresti liikuva paadi ümber möllavat vett ning veetaimi jõe põhjas.”

Disainikonkursile laekunud töid hindasid Allan Kukk ERKIst, Tiina Hiob Tallinna ülikoolist, Pärnu Postimehe toimetus, Eesti sõudeliidu peasekretär Jaan Tults, sõudja Tõnu Endrekson ja Port Arturi kaubanduskeskuse esindaja Viljo Vetik.

Pärnu Postimehe lugejad valisid oma lemmikuks Sander Sontsi disaini “Läbi lainete tähtede poole”.  

Endreksoni paadi ostu saab toetada, tehes ülekande MTÜ Eesti Sõudeliidu kontole 333903150009 Sampo pangas. Kõigi Port Arturi kaubanduskeskusest vähemalt 100kroonise ostu teinute vahel läheb 15. juulil loosi pilet kahele 2012. aasta Londoni olümpiamängudele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles