Sauga vallas alustas esimene naabrivalve sektor

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naabrivalve sektorid on tähistatud äratuntava oranži logoga.
Naabrivalve sektorid on tähistatud äratuntava oranži logoga. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Eile allkirjastati Sauga vallavalitsuses Sauga valla esimene naabrivalve sektori koostööleping, naabrivalvega alustatakse Farmeri aiandusühistus. Farmeri naabrivalve sektoris on 32 liiget.

"Tegemist on esimese naabrivalve sektoriga Sauga vallas, Pärnumaal on tegemist kümnenda naabrivalve piirkonnaga," ütles MTÜ Eesti Naabrivalve tegevjuht Tiina Ristmäe.

Farmeri naabrivalve sektori koostöölepingule kirjutasid alla Ermo Savi Farmeri naabrivalve liikmete esindajana, Harri Aas Sauga vallavalitsuse esindajana, Mehis Mets Eesti Politsei esindajana ning Tiina Ristmäe, kes esindab Eesti Naabrivalve ühingut.

Eesti Naabrivalve ühing on tegutsenud 10 aastat ning naabrivalvesse on kaasatud ligi 11 000 kodu. Käesoleval aastal on loodud 20 naabrivalve piirkonda üle Eesti. Naabrivalve tegevusi Sauga vallas toetab Sauga vallavalitsus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles