Spordisõbrad saavad end Kahe Silla jooksule kirja panna

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahe Silla jooksul on kümneaastane ajalugu.
Kahe Silla jooksul on kümneaastane ajalugu. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Tänasest, 1. juulist saab end kirja panna septembri alguses Pärnus toimuvale Jüri Jaansoni Kahe Silla juubelijooksule, kümnendat sügist järjest oodatakse spordisõpru jooksma jõe kallastel kulgevale vahelduva pinnasega rajale.
 

Pärnu Kahe Silla klubi reklaamijuhi Margus Randmäe ütlust mööda tasub 5. septembril toimuvale Kahe Silla jooksule end kirja panna juba juulis, sest siis on registreerimine eriti soodne.

Peale jooksjate kutsuvad korraldajad registreerima kepikõnni- ja käimisesõpru, sest kohe jooksjaterivi lõpust antakse lähe Kahe Silla retkele. “Loomulikult on Kahe Silla lastejooksudele väga oodatud kõige pisemad spordisõbradki,” lisas Randmäe.

Eraldi arvestus toimub spordiklubide, kollektiivide ja koolide seas. Tavapäraselt on jooksupäeval Endla teatri ees Vaasa pargis paiknevas võistluskeskuses palju tegevust ja meelelahutust neile, kes ehk ise rajale ei lähe, küll aga üht mõnusat spordipäeva siiski nautida sooviksid.

Registreerida saab end Kahe Silla klubi kodulehel www.2silda.ee või Port Arturi infopunktides.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles