Pärnust koristati ära 162 prügikasti

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2002. aastast linnapilti kaunistanud prügikaste 2010. aasta juulist enam Pärnus ei kohta.
2002. aastast linnapilti kaunistanud prügikaste 2010. aasta juulist enam Pärnus ei kohta. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Linnavalitsuse korraldusega kadusid 1. juuliks Pärnu linnapildist 162 prügikasti, mis asusid tänavaäärsete postide küljes.

Pärnu linnavalitsuse avalike suhete nõuniku Maria Murakas-Ollo teatel paigaldas osaühing RF Maak vastavalt Pärnu linnaga 18. novembril 2002. aastal sõlmitud lepingule määratud kohtadesse 162 prügikasti.

Leping sõlmiti viieks aastaks ja käesolevaks hetkeks on see lõppenud. Murakas-Ollo teatel saatis linnavalitsus ettevõttele tänavu 19. märtsil märgukirja, millega palus eemaldada linnale kuuluvale varale paigaldatud prügikastid hiljemalt 1. juuliks.

“Prügikastide tühjendamise kohustus lasus ettevõttel ja samuti maksid nad prügikastidel oleva reklaami avaldamise eest reklaamimaksu,” märkis Murakas-Ollo. "Kuigi leping lõppes juba kolme aasta eest, hooldas firma prügikaste kokkuleppel edasi."

Tema teatel paigaldab linnavalitsus linna strateegilistesse kohtadesse uued prügikastid. Millal ja kuhu täpselt, selgub pärast analüüsi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles