Tõnu Endreksoni paadirahast on puudu 25 000 krooni

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnu Endreksoni uue paadi esitlus Port Arturis.
Tõnu Endreksoni uue paadi esitlus Port Arturis. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Eesti sõudeliidu ja Port Arturi algatatud heategevuskampaania “Kõik ühte paati!”, mille eesmärk on Tõnu Endreksonile uus võistluspaat osta, lõpeb 15. juulil, kui värskelt valminud eridisainiga paat olümpialootusele üle antakse.

Tõnu Endreksoni olümpiapaadiostu toetusfondi on kogunenud 75 840 krooni. Eesti sõudeliidu peasekretäri Jaan Tultsi sõnul on uue paadi maksumusest puudu veel 25 000 krooni, mis loodetakse heade spordisõprade abiga kokku saada 15. juuliks.

Nii kutsuvad kampaania korraldajad spordisõpru üles kasutama viimast nädalat Eesti sõudespordi ja Tõnu Endreksoni paadiostu toetamiseks.

Paadiostu toetuseks saab teha ülekande paadifondi või sooritades vähemalt 100kroonise ostu Port Arturis. Soovitud summas ülekanne tuleks teha MTÜ Eesti Sõudeliidu kontole 333903150009 Sampo Pangas, märkides selgitusse “Kõik ühte paati”.

Kõigi Port Arturis ostu sooritanute vahel läheb 15. juulil loosi pilet kahele Londoni 2012. aasta olümpiale. Olümpiareisi loosikuponge võetakse vastu 15. juuli kella 12ni.

Uue paadi üleandmine Tõnu Endreksonile toimub 15. juulil kell 16 sõudeklubis Pärnu (Rääma 23, Pärnu). Samas loositakse välja reis kahele Londoni olümpiamängudele. Paadi pidulikule üleandmisele on oodatud kõik spordisõbrad, kaasaelajad, toetajad ja kogu Pärnu rahvas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles