McDonald's avas Pärnus uksed hoone kasutusloata

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilma hoone kasututusloata tegevust alustanud McDonald`si kiirtoidurestorani avamisel osales pidulikul lindilõikamisel ka Pärnu linnapea Toomas Kivimägi.
Ilma hoone kasututusloata tegevust alustanud McDonald`si kiirtoidurestorani avamisel osales pidulikul lindilõikamisel ka Pärnu linnapea Toomas Kivimägi. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnus kümmekonna päeva eest avatud McDonald'si söögikoht pole saanud päästeametilt kasutusluba, kuid lubab probleemid järgmiseks nädalaks kõrvaldada.

Kasutusluba jäi saamata, sest Lääne-Eesti päästekeskus leidis objektil hulgaliselt puudusi, vahendasid ERRi raadiouudised.

Lääne-Eesti päästekeskuse järelevalve teenistuse juhi Indrek Laanepõllu sõnutsi päästeteenistus otseselt siiski maja avamist ei keelanud ja McDonald'siga lepiti kokku, et 6. oktoobriks on puudused kõrvaldatud.

McDonald'si Pärnu objekti juht Urmas Meos ütles ERRi raadiouudistele, et järgmiseks kolmapäevaks loodavad nad puudused likvideerida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles