Linnabussid vuravad taas mööda Riia maanteed

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riia maantee remondis olnud lõik on taas liikluseks avatud.
Riia maantee remondis olnud lõik on taas liikluseks avatud. Foto: Raido Keskküla

Tänasest avati liiklusele Riia maantee Vanapargi ja Rähni tänava vaheline teelõik, mis oli vee- ja kanalisatsioonitorutsiku ehitamise tõttu suletud augustikuust. Remondi ajaks ümbersõitudele suunatud linnabussidki sõidavad nüüdsest taas mööda Riia maanteed.

Riia maantee remondis olev lõik sai pühapäeva õhtuks asfaldiga kaetud. Värske kattega teelõigul puudub praegu teemärgistus, samuti on taastamata teekate kõnniteedel.

„Riia maantee avamine bussiliiklusele aitab bussidel graafikus püsida ja kergendab bussijuhtide pingelist tööd, mis ümbersõitudel oli mõne liini puhul päris keeruline,“ ütles AS GoBusi Pärnu regiooni logistik Toomas Talts.

Taltsi sõnutsi sõidavad linnabussid mööda Riia maanteed täna varahommikul kella neljast alates, kui esimesed bussid liinile läksid.

Torutööde tõttu on linnabussid ümbersõitudele suunatud praegu veel Oja tänava kandis. Samuti on tänasest suletud remondiks Vana-Sauga tänav ning seda tänavat läbinud bussid sõidavad nüüdsest mööda Uus-Sauga tänavat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles