Noortekeskus ootab koolivaheajal jämmima

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brit Kivitar, Amalie Sillat ja Diana Heli osalesid eile noortekeskuse käsitöö- ja disainiüritusel.
Brit Kivitar, Amalie Sillat ja Diana Heli osalesid eile noortekeskuse käsitöö- ja disainiüritusel. Foto: Urmas Luik

Pärnu noorte vabaajakeskus ootab koolivaheajal õpilasi usinalt aega veetma, sest vaheaja nautijatele pakutakse iga päev põnevaid üritusi.

Nii oli noortekeskuse juhataja Annely Reile teatel keskuse eilne päev pühendatud disainile ja käsitööle.

Täna pärastlõunal toimub noortekeskuses neli tasuta töötuba Pärnu noorte vabaajakeskuse individuaaltundide juhendajate vedamisel.

Olle Nõmme käe all on võimalik õppida elektrikitarri. Basskitarrihuvilisi juhendab Kaarel Leping ja trumme saab harjutada Mark Kostrovi juhendusel. Peale selle õpetab Siim Aava kõigile soovijaile DJ ala. Töötoad lõpevad jämmiga keskuse kontserdilaval.

Kolmapäeval on keskuses prii sissepääsuga lounge’i-õhtu, kui klubis-kohvikus IN võib nautida mõnusalt kulgevat „IN Lounge“ jämmi, kus teiste seas astuvad üles Lauri Uus, Olle Nõmm, Kaarel Leping, Mark Kostrov.

„Nauditavama tulemuse saavutamiseks pakume suupisteid ja alkoholivabu kokteile,“ lubas Reile.

Samal õhtul toimuvad piljardi- ja lauajalgpalliturniir, millest osavõtt on tasuline.

Reede õhtust laupäeva lõunani on keskus nende päralt, kes peavad lugu arvutimängudest. „Lanpartyl“ osalemiseks tuleb võtta kaasa oma arvuti ja pikendusjuhe. Sissepääs on kõigile tasuta.

Vaheajanädalat jääb lõpetama õhtune hiphopiüritus „School Sucks“, kus esinevad FastK, Tarbijakaitse, Krick ja DJ Fii.

Et noored saaksid end nädala viimasel päeval järgmiseks kooliveerandiks ette valmistada, on vabaajakeskus pühapäeval suletud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles