Lugeja pilt: Raeküla metsas kerkib prügimägi

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raeküla metsa alla tekkinud prügihunnik.
Raeküla metsa alla tekkinud prügihunnik. Foto: Vello Juurma

Tervisesportlane Vello Juurma saatis Pärnu Postimehele foto Raeküla metsa alla tekkinud prügihunnikust. Autori sõnutsi on foto tehtud 31. oktoobril.

„Pärnus endise raudteetammi ja praeguse valgustatud spordiraja äärde umbes 500 meetri kaugusele Sindi teeristi poolsest otsast on tekkimas jälle prügimägi. Sinna on toodud vana WC-pott, loputuskast ja muud rämpsu,“ kirjutas Juurma. „Sellel metsaaluse risustajal on jätkunud ülbust kaunistada oma sigadus Pärnu maastikukaitseala sildiga.“

Juurma leiab, et kuna linna puhtuse ja heakorra tagamine ning keskkonnaalase töö korraldamine on linnavalitsuse otsene ülesanne, oleks tore, kui meie linnapea annaks oma alamatele korralduse prügi metsa alla sokutaja välja selgitada ja lasta tal see koristada.

„Eelnevad kogemused on näidanud, et muidu saab sellest väikesest prügihunnikust märksa suurem, nagu see kunagi sama koha peal oli ja mille me spordipoistega sealt koristasime,“ sõnas Juurma. „Hoidkem meie ainukese säilinud linnalähedase metsa puhtust!“

Pärnu Postimehe veebitoimetus kutsub jätkuvalt lugejaid üles pildistama asju, nähtusi või kohti, kus miski on valesti või suisa mäda.

Kindlasti tuleks pildi saatmisel märkida foto autor ja lühike kirjeldus, mis pildil näha ja kus see tehtud on. Toimetus ootab fotosid e-posti aadressil pilt@parnupostimees.ee.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles