Raeküla spordirajatise eest seisnud noori tunnustati hea kodaniku tiitliga

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Raeküla koostöökolmik – sinna kuuluvad kohalik selts, kool ja lasteaed – tunnustas möödunud nädalavahetusel hea kodaniku tiitliga Pärnu Raeküla linnaosa inimesi, kes on olnud tänavu kogukonnas silmapaistvad.

Aunimetuse pälvisid kohalikud noored Endrike Käänik, Andreas Toomsalu, Kevin Melts ja Artur Tulver. Raeküla Vanakooli keskuse arendusspetsialisti Marina Mesipuu sõnutsi said need noormehed sel aastal hakkama kogukonnale kasuliku teoga. "Eelmisel suvel, kui lammutusmasinad olid juba tellitud, asusid nad kaitsma linnaosa staadionil paiknevat noorte hulgas väga populaarset puuri (see on puidust piirdetaraga ümbritsetud kunstmurukattega väljak, mis sobib sportmängude, peamiselt jalgpalli harrastamiseks – L. H.)," tõi Mesipuu põhjuse, miks neli Raeküla noort on hea kodaniku tiitlit väärt.

Mesipuu möönis, et kogunemispaiga populaarsusega kaasnes muresidki: nii mõnigi noor kippus spordirajatist lõhkuma ja seal avalikku korda rikkuma. "Just need neli noort reageerisid keset suurt suve kutsele saada kokku linnavalitsuse esindajaga, et ennetada puuri lammutamist ja leida lahendus korra tagamiseks staadionil," märkis Mesipuu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles