McDonald'si köögipoolest huvitusid enim pärnakad

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
McDonald'si kiirsöögikoht Pärnus.
McDonald'si kiirsöögikoht Pärnus. Foto: Ants Liigus

Oktoobri lõpus McDonald’s restoranides toimunud avatud uste päeval kasutas üle tuhande inimese võimalust tutvuda restoranide köögipoolel toimuvaga, Eestis käis enim uudistajaid tänavu sügisel avatud Pärnu McDonald'sis.

Köögis uudistajad tutvusid hiiglaslike külmruumidega, kus hoitakse värskeid tooraineid, samuti restorani töötajatele mõeldud puhkeruumide ning toitude ja jookide valmimisprotsessiga.Tehti ettepanekuid, et istekohti võiks restoranides rohkem olla. Üks klient soovitas näiteks hambaorke pakkuda.

“Tahtsime, et külastajad saaksid oma silmaga veenduda, et toit sisaldab vaid värsket toorainet, valmib tellimise peale ning miski ei jää kauaks letile järgmist klienti ootama,” ütles McDonald’s Eesti ärijuht Tomasz Nawrocki. Ta lubas, et avatud uste päevi toimub tulevikuski.

Avatud uste päeva populaarseim restoran oli alles hiljuti Pärnus avatud McDonald's, mille kööki külastas kahe päeva jooksul pea 200 inimest.

Eestis tegutseb üheksa McDondald’si restorani: kuus Tallinnas, üks Tartus, Narvas ja Pärnus. Aasta lõpus avatakse Tartu Lõunakeskuse juures firma kümnes restoran.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles