Wolmreks Ehituse vastu esitati pankrotiavaldus

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wolmreks Ehituse heaks töötanud alltöövõtjad korraldasid novembris Pärnu lastekodu peremajade pidulikul avamisel protestiks piketi.
Wolmreks Ehituse heaks töötanud alltöövõtjad korraldasid novembris Pärnu lastekodu peremajade pidulikul avamisel protestiks piketi. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Teede ja tänavate remondiga tegelev Arieks Teenindus on Harju maakohtule esitanud avalduse Wolmreks Ehituse pankroti väljakuulutamiseks. Kohus arutab asja veebruaris, kirjutas Äripäev.

Arieks Teeninduse juhatuse liige Heinar Koppel ütles, et kuna läbirääkimised Wolmreks Ehituse ja selle juhi Adu Hakiga pole kuhugi viinud, otsustas ettevõte esitada kohtule pankrotiavalduse.

Arieks Teenindus tegi alltöövõtu korras tee- ja tänavaehitustöid Pärnu lastekodu ehitusel, kus peatöövõtjaks oli Wolmreks Ehitus. Kui palju Wolmreks Ehitus Arieks Teenindusele võlgu jäi, seda Koppel avalikustada ei soovinud.

Koppel ei osanud hinnata, milline lootus on saamata jäänud raha Wolmreks Ehituselt tagasi saada. Tema sõnul tuleb pankrotimenetluses vähemalt päevavalgele see, kuidas ja kuhu on liikunud Wolmreks Ehitusele riigi poolt tasutud raha. Pärnu lastekodu tellija oli sotsiaalministeerium ja objekti rahastas Euroopa Liidu struktuurifond.

Ajutiseks pankrotihalduriks on määratud Indrek Lepsoo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles