Olmetülis tapetud mees oli sattunud konflikti naabritega

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selles Uus-Sauga tänaval asuvas puumajas kaotas 14. juuni õhtul aset leidnud vahejuhtumis elu meesterahvas.
Selles Uus-Sauga tänaval asuvas puumajas kaotas 14. juuni õhtul aset leidnud vahejuhtumis elu meesterahvas. Foto: Urmas Luik

Teisipäeva õhtul Pärnus tapetud meest ründas majaelanike jutu järgi tema naabrinaine.

Prokuratuur nimetas eile Uus-Sauga tänava kortermajas toimunud tapmise põhjusena olmetüli. Majaelanike ja tapetud mehe elukaaslase jutu järgi oli mees koju tulnud raskes joobes ja närvilisena. Agressiivne mees oli majaelanike sõnul läinud naabrite ukse taha laamendama ja lõhkuma.

Täna keskpäeval oli sündmuskohal ka tapmises kahtlustatava naisterahva elukaaslane, kelle ütlust mööda oli kõigepealt tema kõvasti peksa saanud. Elukaaslane olla aga agressiivset meest noaga rünnanud korteris viibinud lapse kaitseks. Mees paraku aga hukkus saadud vigastustesse.

Eile kell 18.44 paluti politseid appi agressiivselt käituvat meest ohjeldama. Veidi aega hiljem teatati, et meest on pussitatud. Kiirabi püüdis meest elustada, kuid see ei õnnestunud. Politseinikud pidasid sündmuskohal kinni teos kahtlustatava, 30aastase naise.

Juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks alustati kriminaalmenetlus tapmist käsitleva paragrahvi alusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles