Zonta ootab ”Andeka lapse” stipendiumitaotlusi

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu "Andeka lapse" stipendiumi pälvinud Rebeka Elm.
Mullu "Andeka lapse" stipendiumi pälvinud Rebeka Elm. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Zonta Pärnu klubi kutsub esitama taotlusi stipendimikonkursile “Andekas laps”.

Stipendiumi eesmärk on luua noortele võimalusi enesetäiendamiseks ja oma annete realiseerimiseks. Eelkõige on stipendiumid mõeldud lastele ja noortele, kelle huviharidusega tegelemine on raskendatud või võib osutuda võimatuks pere majandusliku olukorra tõttu, selgitas Merle Tasane Pärnu Zonta klubist.

Stipendiumidele saavad kandideerida kõik Pärnu ja Pärnumaa üldhariduskoolide õpilased. Stipendiumi taotlemiseks tuleb täita ankeet-iseloomustus, lisada soovituskiri ja põhjendus või pere majandusliku olukorra kirjeldus. Dokumendid leiab veebiaadressilt http://www.zonta.ee/parnu_klubi.html.

Stipendiumitaotluse võib esitada laps ise, lapsevanem, üldhariduskooli esindaja (klassijuhataja, huvijuht, õppealajuhataja, ringiõpetaja jne), huvikooli, huviringi, huviklubi juhendaja, puuetega inimeste organisatsiooni või mõne teise organisatsiooni esindaja.

Taotluste esitamise tähtaeg on 15. märts. Dokumendid tuleb saata meiliaadressil vanalinnakoolituskeskus@gmail.com või aadressil Hospidali 22, Pärnu 80014. Stipendiumid antakse üle 16. aprillil Kuninga tänava põhikooli saalis.

Zonta Pärnu klubi annab igal aasta välja „Andeka lapse" stipendiume. 2006. aastal pälvis stipendiumi 14 noort kokku 28 000 krooni ulatuses, 2007. aastal sai 15 noort kokku 38 000 krooni. 2008. aastal pälvis stipendiumi 12 noort ja välja anti 43 000 krooni, 2009. aastal jagati 10 noorele 25 500 krooni ja 2010. aastal  11 noorele  20 000 krooni.

Stipendiumide väljaandmiseks kogub Zonta Pärnu klubi vahendeid heategevusprojektidega.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles