Algab Treimani silla remont

Lauri Habakuk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järgmisel nädalal alustatakse Treimani silla remonditöödega.
Järgmisel nädalal alustatakse Treimani silla remonditöödega. Foto: EEVA KAUN/POSTIMEES

Järgmisel nädalal alustatakse Treimani silla remonditöödega. Selleks suletakse sild tavaliiklejatele ja ühistranspordile.

Maanteeameti eestkõneleja Ursula Nõu sõnutsi paigaldatakse tööde ajaks suletud silla kõrvale ajutine rajatis, mis võimaldab liiklejatel vältida ümbersõite. Ajutise rajatise laius on minimaalselt neli meetrit ja sellel kehtib eelissuunaõigus.

Tööde käigus rajatakse sillale pealisehitus, korda tehakse maakivisambad. Remondi tulemusena laieneb silla sõiduosa viielt meetrilt seitsmeni.

Mõlemale poole silda ehitatakse asfaltbetoonist pealesõidud ja rajatakse mahasõidud kõrvalkruntidele.

"Treimani silla remont on vajalik, sest silla avaehituses ilmnesid hüdroisolatsiooni lekke tõttu arvukad vee läbijooksud, millest tingituna pole silla plaat töövõimeline," selgitas Nõu. "Samuti esineb maakividest sammastel märgatavat pragunemist ja kivide lagunemist. Silla mõõtmed ega piirded ei vasta nõuetele."

Remont läheb maksma 144 000 eurot. Tööd kestavad neli kuud.

Treimani sild asub Rannametsa–Ikla maantee 25. kilomeetril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles