Tanel Kangert valmistub eluks pärast profikarjääri

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vigastustest paranev tippsportlane avas Pärnus rattapoe, millega valmistub mõnes mõttes eluks pärast profikarjääri lõppu.
Vigastustest paranev tippsportlane avas Pärnus rattapoe, millega valmistub mõnes mõttes eluks pärast profikarjääri lõppu. Foto: Erakogu

Suurtuuril Giro d`Italia sõitis maanteerattur Tanel Kangert otsa ohutussaare liiklusmärgile, murdis kukkudes kaks luud ja pidi hooaja pooleli jätma. Vigastustest paranev tippsportlane avas Pärnus rattapoe, millega valmistub mõnes mõttes eluks pärast profikarjääri lõppu.

Tervenemine on Kangerti sõnutsi pikk protsess. "Lähiajal loodan parema käe vähemalt lahasest lahti saada. Usun, et õlg on nädalatega küllalt paranenud ning liikuvus ja jõud taastuvad kiiresti," lausus Kangert. "Olen mõne päeva juba paremat kätt pea kogu ulatuses kasutanud ja usun, et jõudki tuleb tagasi paari nädalaga. Vasak küünarliiges on endiselt lahases ja jääb sellesse vähemalt veel kümneks päevaks," lisas tippjalgrattur, kes ei oska praegu öelda, millal ta jälle võistelda saab. "Ise usun küll, et minu hooaeg veel läbi ei ole, aga esialgu on vaja kätega taastusravi ja tööd teha. Jalgade ja füüsise treenimisega hakkan pihta kohe, kui käed lahti."

Veloteegi rattapoe lõi Kangert kahasse partner Ahto Puuga. Juba praegu, kui kauplus on kaks kuud avatud, on neil palju ideid, kuidas poodi paremaks teha. "Praegune pood on meie äri arengus alles esimene etapp," avaldas tippsportlane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles