Kalevi tenniseklubi mängijad naasid aastalõputurniirilt üllatuslike võitudega

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tennisetreener Mait Künnapi (keskel) õpilased Desire Pärn (vasakul) ja Kärt-Triin Laagus (paremal).
Tennisetreener Mait Künnapi (keskel) õpilased Desire Pärn (vasakul) ja Kärt-Triin Laagus (paremal). Foto: Sirli Laur

Läinud nädalavahetusel, 17.–19. novembril kogunes Eesti kõikide vanuserühmade paremik Tallinna Tere tennisekeskusesse, et selgitada välja aastalõputurniiri Masters meistrid. Pärnu Kalevi tenniseklubi esindajad tõid võistlustelt koju suisa kaks esikohta.

Kuni 12aastaste tüdrukute vanuseklassis läks karikas Desire Pärnale, kes alistas finaalis Emma Namnieksi 6:2, 6:4. "Mängisin oma mängu ja Namnieks eksis. Mul on väga hea meel, et just mina Mastersi võitsin," ütles Pärn.

Kuni 16- ja 18aastased tüdrukud moodustasid ühe võistlustabeli ja võitjaks krooniti 17aastane pärnakas Kärt-Triin Laagus, kes finaalis alistas Lauren Elisabeth Lindi. "Mastersi võit tuli mulle üllatusena. Selle võiduga sain kirja oma esimese üksikmängu turniiri võidu," rääkis Laagus. "Esikoht kergelt ei tulnud, aga kuna mu enda mäng oli hea ja oskasin vastaste nõrkadele kohtadele suruda, tuli võit siiski koju."

Kalevi tenniseklubi mängija Diandra Suitso, kes hoiab kuni 14aastaste tüdrukute edetabelis kaheksandat kohta, tuli aastalõputurniiril seitsmendaks.

Noormeeste arvestuses oli pärnakatest kõige edukam Johannes Seeman, kes saavutas kuni 18aastaste vanuseklassis teise koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles