Suvise Lottemaa töökohtadele joostakse tormi

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lottemaale soovib näitlejaks sadu noori. Arhiivifoto.
Lottemaale soovib näitlejaks sadu noori. Arhiivifoto. Foto: Gertrud Alatare/

Nädalapäevad tagasi avaldatud kuulutus, leidmaks näitlejaid suvisele Lottemaale, on toonud teemapargi programmijuhi postkasti üle 100 sooviavalduse ja neid tuleb iga päev juurde.

"Huvi Lottemaal töötamise vastu on sel aastal uskumatult suur," tunnistas Lottemaa programmijuht Hana Kivi, kelle jutu järgi kavatseb teemapark valida soovijate seast välja 20 suvenäitlejat. "Konkurss on suur ja katsed tulevad üsna pingelised."

Lottemaal suvel näitlemiseks on sooviavaldusi tulnud Pärnumaalt, Tallinnast, Tartust ja Viljandist ja mujaltki.

Nagu varasematel hooaegadel valib Lottemaa näitlejad välja casting`ul.

"Paneme kõik soovijad korralikult proovile. Noored näitlejad peavad improviseerima, tegema etüüde, lavastama gruppides ja lahendama muidki ülesandeid," valgustas Kivi kadalippu, mida Lottemaa tegelaseks pürgijad peavad läbima.

Žüriisse kuuluvad peale Kivi Lotte lugude üks autoreid Janno Põldma, kunagised ja praegusedki Lottemaa põhirolle mängivad näitlejad.

Sel suvel plaanib Lottemaa külastajatele näidata kaheksat uut lavastust, mille prooviperiood algab aprillis.

Enne suvehooaja avamist selguvad veel Lottemaa leiutusvõistluse võitjad, kelle ideed on kavas teemapargis külaliste ette tuua.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles