Ujulast sündis äge rulapark

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui Pärnu kaasava eelarve mulluse konkursi võitnud siserulapargi idee autorid eelmise suve lõpul tühjana seisvat Raba ujulat ekstreemspordikeskuseks ehitama hakkasid, ei osanud nad uneski näha, kui palju tehnilisi ja büroklaatlikke takistusi sel teel tekib, kuid nüüd lõhnab skatepark värske värvi ja vineeri järele ning ülehomsest saavad kõik huvilised seal BMXidel, rulal või tõukeratastel peadpööritavaid trikke teha.

Korraga lubatakse parki 15 sõitjat. Ülehomsest pühapäevani on rulapargis ette nähtud tosin sessiooni, millest seitse on juba broneeritud. Uut parki tulevad peale kohalike kaema huvilised Tallinnast, Tartus, Elvast ja Lätistki.

Ehkki ehitus võttis aega üle kolme kuu ja esialgne 40 000eurone eelarve läks ligemale kaks korda suuremaks, ei tekkinud Raba ekstreemspordikeskuse projekti eestvedaja Rasmus Paimre kinnitusel kordagi sellist tunnet, et viskaks püssi põõsasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles