Pärnu bussijaamast võib juba lähipäevil saiakesi osta

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu bussijaam.
Pärnu bussijaam. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Tähelepanelik Pärnu Postimehe lugeja andis eile lehele teada, et Pagaripoiste kohvik alustas kolimist möödunud nädalal avatud Pärnu bussijaama.

Pagaripoiste esindaja Triin Haljasmäe kinnitas, et tõesti, kolimine Pärnu bussijaama käib. Ta lisas, et saiakesi võivad linlased osta juba 23. veebruaril kella 12st, mil toimub kohviku ametlik avamine.

Pärnu bussijaam avas uksed möödunud nädalal. Peale Pagaripoiste hakkab seal head-paremat pakkuma R-kiosk. R-kioski turundus- ja kommunikatsioonijuht Johanna Pikand sõnas, et Pärnu bussijaama R-Kioski uksed on plaanis avada 10. märtsil. "Loodame selleks ajaks poe valmis ehitada ja kauba ka sisse paigutada. Avamisjärgselt on kohapeal kindlasti ka mõned head avamispakkumised, mis on eksklusiivsed Pärnu bussijaama poele," sõnas Pikand ning lisas, et avapidu korraldatakse ühiselt koos bussijaamaga 8. aprillil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles