Merepäästjad ja tuletõrje seltsimaja ehituse toetaja pälvisid tunnustuse

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siseturvalisuse vabatahtlike tunnustamisüritusel nimetati eelmise aasta parimaks vabatahtlikuks merepäästeühinguks Lääne-Eesti vabatahtlik reservpäästerühm, mis mullu kevadel aitas päästa kolm laiule tormivangi jäänud inimest.
Siseturvalisuse vabatahtlike tunnustamisüritusel nimetati eelmise aasta parimaks vabatahtlikuks merepäästeühinguks Lääne-Eesti vabatahtlik reservpäästerühm, mis mullu kevadel aitas päästa kolm laiule tormivangi jäänud inimest. Foto: Arno Mikkor

Siseturvalisuse vabatahtlike tunnustamisüritusel nimetati eelmise aasta parimaks vabatahtlikuks merepäästeühinguks Lääne-Eesti vabatahtlik reservpäästerühm, kes mullu kevadel aitas päästa kolm laiule tormivangi jäänud inimest.

Lääne-Eesti vabatahtliku reservpäästerühma merepäästevõimekus ulatub Nõva lahest Läänemaal Virtsu sadamani Pärnumaal. Möödunud aastal osales ühing kuues merepäästejuhtumis. Kaalukaim neist oli 30. mai õhtul, kui halvenenud ilmaolude tõttu jäi Hobulaiule tormivangi kolm inimest. Vabatahtlikud merepäästjad aitasid nad turvaliselt maale.

Koolide tarvis töötas ühing eelmisel aastal välja jää- ja veeohutusprogrammi, kus õpetatakse jääl, mere ääres ja merel õigesti käituma ja õnnetuse korral nii ennast kui kaaslast päästma.

Samuti aitavad ühingu liikmed otsida teadmata kadunud inimesi.

Teiste seas pälvis tunnustuse tuletõrje seltsimaja ehituse toetaja AS Reideni Plaat.
Teiste seas pälvis tunnustuse tuletõrje seltsimaja ehituse toetaja AS Reideni Plaat. Foto: Arno Mikkor

Tänukirja vabatahtlike toetamise eest teenis AS Reideni Plaat, mis toetas Sindi tuletõrje seltsi seltsimaja ehitust soojustusmaterjaliga, mille abil valmis vundament. Tänavu saab selts alustada majaehitusega.

Siseturvalisuse vabatahtlikke ja nende toetajaid tunnustasid tänuüritusel siseminister Andres Anvelt, politsei- ja piirivalveameti peadirektor Elmar Vaher ja päästeameti peadirektor Kuno Tammearu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles