Galerii: uues bussijaamas avas uksed rändaja raamatukogu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu keskraamatukogu avas koostöös Pärnumaa ühistranspordikeskusega vastses bussijaamas rändaja raamatukogu, millest lugemishuvilistel reisijatel avaneb võimalus lugemist teele kaasa võtta.

Riiulist leiab nii ajakirju kui raamatuid, mille lugemine täidab ehk sõiduaega. Samuti võib lektüüriga aega veeta bussijaamas.

Raamatukogu viib riiulisse neid teoseid, mida raamatukogu ise enam ei vaja. Nii leiab uudsest kogukonnaraamatukogust näiteks kriminulle, kirjandusklassikat ja vanemaid ajakirjugi.

Pärnu keskraamatukogu avas koostöös Pärnumaa ühistranspordikeskusega uues bussijaamas Rändaja raamatukogu, millest lugemishuvilistel reisijatel on võimalus lugemist teele kaasa võtta.
Pärnu keskraamatukogu avas koostöös Pärnumaa ühistranspordikeskusega uues bussijaamas Rändaja raamatukogu, millest lugemishuvilistel reisijatel on võimalus lugemist teele kaasa võtta. Foto: Lilli Tölp

Pärnu keskraamatukogu turundusjuht Krista Visas ütles, et rändaja raamatukogust võetavaid teoseid ei pea kirja panema. "Tore oleks, kui laenutaja selle sihtkoha bussijaamas samasugusele raamaturiiule paneks," märkis Visas, kelle teada on rändaja raamatukogud, mis mujal maailamas käigus juba pikka aega, Eestis veel Tallinnas ja Valgas.

Pärnumaa ühistranspordikeskuse juhataja Andrus Kärpuki sõnutsi on plaanitakse kahe aasta pärast ehitada maakonda kaheksa minibussijaama, kuhu samuti tehetakse püsti panna ka rändaja raamatukogu riiulid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles