Jõulumäel kestab ohutuslaager

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõõpre põhikooli lapsed sai ohutuslaagris proovida tuletõrjujate varustusse kuuluvat suitsusukeldumise maski.
Jõõpre põhikooli lapsed sai ohutuslaagris proovida tuletõrjujate varustusse kuuluvat suitsusukeldumise maski. Foto: Urmas Luik

Jõulumäe tervisespordikeskuses jätkub täna laste ohutuslaager “Kaitse end ja aita teist”, kus oma ohutusalased teadmised paneb proovile 144 kuuendate klasside õpilast koos juhendajatega.

Kahepäevases laagris on võistlustules 18 Pärnumaa kooli esindusvõistkonnad.

Ohutuslaagris testitakse õpilaste teadmisi ja praktilisi oskusi mitmesugustes valdkondades, nagu liiklus-, tule-, vee-, raudtee-, elektri- ja pommiohutus, esmaabi andmine ja traumade ennetamine.

Pärast eilset võistluspäeva toimus noortele talendikuse ehk lauluvoor ja täna võetakse üksteiselt mõõtu tuletõrjeolümpial.

Maakondlikke laagreid “Kaitse end ja aita teist” korraldavad päästeamet, politsei- ja piirivalveamet, Punane Rist, haigekassa ja Kaitseliit, elektriohutuse teema on laagrites sel aastal esimest korda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles